Nova predstava Akademskog pozorišta

Plakat

Plakat

Predstavu sa elemntima trilera gde se prepliću politička i ljudska pitanja pripremili su glumci Akademskog pozorišta Studenstskog kultrunog centra. Nišlije i Nišlijke premijerno će moći da pogledaju predstavu u petak 3. aprila u 21 sat.

Radnja predstave „Mučenici“ smeštena je u isturenom odeljenju psihijatrijske bolnice, koje se nalazi u napuštenom manastiru i prati dolazak energičanog lekara koji ima za cilj da očuva stanje pacijenata, a i bolnice. Zaplet nastaje kada u dvorištu manastira pada paket humanitarne pomoći koji sadrži i vojne uniforme.

Režiju i adaptaciju prati Dušan Ščepihin, dok glavne uloge igraju Adrijana Ostrugnaj, Julija Petković, Petar Ščepihin, Aleksandar Stevanović, Milica Kostadinov,  Darko Radojević kao i režiser Dušan Ščepihin.

Karte za premijeru možete nabaviti po ceni od 100 dinara, svakog radnog dana u prostorijama SKC-a, ili ih kupiti pred početak premijere.

Ovo je druga premijera od početka ove godine u Akademskom pozorištu. Prva premijera je bila krajem januara „F. T. 1. P“ koja je rađena po tekstu i režiji Jelene Radenković.

Ove godine Akademsko pozorište obeležava 55 godina postojanja, a glumac Petar Ščepihin je za tradiocionalni pozorišni maraton najavio „pravi pozorišni spektakl“. Snimak njegovog gostovanja u emisiji „Cool presek“ možete čuti na ovom linku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *