Noć muzeja na Logoru na Crvenom krstu

logor noć muzeja tekstProgram na Logoru na Crvenom krstu počinje u 18 sati i vredi zauzeti prvo mesto. Publiku očekuju izložba, promocija knjige, dokumentarni filmovi, okrugli sto, predavanja. Ulaz je naravno besplatan.

Za 18 sati zakazano je otvaranje izložbe fotografija „Zlatniš“ autora Vladimira Jovanovića.

Promocija knjige „Niški incident“ autora A. Dinčića i B. Simovića zakazana je za 18 sati i 20 minuta u Projekcionoj sali.

Dokumentarni film „Priča o slobodi“ biće prikazan iz 2 dela. Prvi je zakazan za 19, a drugi za 21 sat u dvorištu Logora.

Nebojša Ozimić, Aleksandar Dinčić, Vladimir Đorđević, Ivana Gruden Milentijević, Aleksandra Mirić i Ivan Mitić učesnici su okruglog stola o zaštiti kulturno – istorijskog nasleđa Niša. Početak je zakazan za 20 sati u dvorištu Logora, a pozvani su svi zainteresovani za učešće.

U dvadeset minuta do 22 sata, psoetioce Logora očekuje predavanje „Oružje u srednjem veku“ Slobodana Mitića u Projekcionoj sali, dok će na istom mestu ali u 22 sata i 15 minuta biti prikazan snimak predstave „Besane noći“ Dragiše Cvetkovića.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *