Niže cene karata za Nišville do ponedeljka

Za predstojeći Nišville Jazz Festival do ponedeljka, 10.jula aktuelne su cene ulaznica sa popustom: komplet ulaznica košta 2.500 dinara, pojedinačne ulaznice 1.200 dinara, VIP Kompleti (VIP tribina) 4.000 dinara i VIP pojedinačne ulaznice 1.500 dinara.

Od ponedeljka, 10.jula komplet ulaznica iznosiće 3.000 dinara, pojedinačna ulaznica 1.200 dinara, VIP komplet 4.500 dinara, a VIP pojedinačna ulaznica koštaće 1.800 dinara.

Od ponedeljka, 10.jula u prodaji će biti i polukompleti – ulaznice za dva dana (polukomplet 1 za četvrtak i petak, 10. i 11.avgust i polukomplet 2 za subotu i nedelju, 12. i 13.avgust) za tribine i parter po ceni od 1.800 dinara na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim, kao i na sledećim lokacijama: Energy music shop – TPC Kalča – prizemlje, Vintage shop – Davidova 9 i na tri lokacije Turističke organizacije Niša (TON): Obrenovićeva 38, Voždova 7 i glavni ulaz u nišku Tvrđavu.

Organizatori festivala napominju da će ulaznice za glavni festivalski program (Earth & Sky stage) važiti i za Midnight Jazzdance stage, kao i za Nišville jazz teatarski festival i filmski festival Nišville Movie Summit. skica_prostora-2017

Od 10. do 13. avgusta na festivalu Nišville 2017 biće izvedeno 120 koncerata i nastupiće 700 izvođača na 12 festivalskih bina.

Više o izvođačima možete naći na zvaničnom sajtu Festivala: www.nisville.com.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *