Nišville dobio svoje polje u Monopolu

Monopol - NisvilleLjubitelji džez muzike i društvene igre Monopol imaju nešto zajedničko. Igra „Monopol Srbija“ dobila je novo polje Nišvil džez festival.

Srbija je četvrta zemlja na svetu koja je dobila personalizovanu verziju ove popularne igre, a direktor festivala Ivan Blagojević Ivan Blagojević kaže da Nišville nema ambiciju da drži monopol na jazz u Srbiji, ali da imponuje to što su vlasnici prava na nacionalna izdanja popularne igre, britanska kompanija „Winning Moves“ prepoznali Nišville kao manifestaciju koja promoviše turističke potencijale Srbije.

Počastvovani smo i činjenicom da jsu nas proizvođači ove igre kontaktirali na predlog Turističke organizacije Srbije koja vać godinama podržava i promoviše Nišville na svetskim sajmovima turizma i na čiji je predlog Nišville ove godine dobio „Turistički cvet“ kao najbolja manigfestacija u promociji srpskog turizma

kaže Blagojević.

Prvi monopol predstavljen je pre osam decenija, tačnije 1935. godine; a procene govore da je ovu društvenu igru do sada igralo oko 750 miliona ljudi širom sveta.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *