Nišvil pozvao firme da kupe karte zaposlenima

nisvil1txtKupovinom karata privrednici u gradu pomogli bi opstanak festivala, ali bi i svojim zaposlenima omogućili „umetnički doživljaj“ kažu u Nišvilu.

Direktor festivala, Ivan Blagojević, kaže da je Nišvil nakon devet godina ostao bez podrška kompanije „Filip Moris“ iz Niša, ali je zato i uputio poziv drugim privrednicima u gradu da pomognu festival.

Svestan sam da se i sami grčevito borite za opstanak svojih firmi na osiromašenom tržistu juga Srbije pa nije ni realno da očekujemo da sponzorišete Nišvil, ali vas pozivamo da bar kupovinom desetak ulaznica za svoje zaposlene pomognete festival a ujedno i njima omogućite umetnicki doživljaj. Nišvil je ovih dana više nego ikada zatrpan zahtevima sugrađana za propusnicama a mi smo obezbedili za trećinu manje sredstava nego prethodnih godina.

Ovogodišnji džez festival održaće se od 14. do 17. avgusta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *