U Nišu prva projekcija filma „Obrazovanje za 4.0 revoluciju“

U Deli prostoru će danas od 18 sati biti održana projekcija filma „Obrazovanje za 4.0 revoluciju“, koji potpisuje organizacija Connecting iz Pančeva.

Roboti, automobili bez vozača, otključavanje vrata očima su naša realnost. Ove tehnologije već postoje i postaju sveprisutne širom sveta. Ako nismo spremni za ovu promenu u tehnologiji mi ćemo ostati bez dobrobiti i bogatstva koju će ona prouzrokovati. Međutim, ako pripremimo svoju decu, ona će biti u prilici da upravljaju tehnologijom, a ne da tehnologija upravlja njima. – poručuju organizatori.

Film „Obrazovanje za 4.0 revoluciju“ dokumentuje inicijative, lidere u obrazovanju i edukatore koji pokušavaju da prilagode formalni obrazovni sistem ekonomiji znanja i podataka.

Više o samom filmu u emisiji Coolminacija u subotu nam je rekao Nikola Veljković iz organizacije Connecting. Poslušajte na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *