Nišlije potrebni smo ovom dečaku HITNO!

stefanDvoipogodišnjem Stefanu Miladinoviću pre desetak dana ustanovljen je sarkom. Od tog trenutka život do tada zdravog i veselog dečaka, ali i njegovih roditelja Ljudmile i Zorana, pretvorio se u bespoštednu borbu za život.

„Svesni smo da nas tek očekuje teška borba za njegov ćivot. Mi smo kao roditelji svoje živote u potpunosti prekinuli i posvetili se tome da mu pomognemo i pružimo bar neku šansu“

Lekari na Dečjoj hirurškoj klinici u Nišu operisali su Stefana i on se oporavlja od ove operacije, ali kako kaže otac Zoran, ovo nije dovoljno za ozdravljenje njihovog sina.

Kako još kaže otac dečaka, šanse za dečakovo ozdravljenje u srpskom zdravstvu su jako male.

„Zato i ovu borbu ne možemo da dobijemo sami. Pomagali smo i mi i poznatima i nepoznatima tokom naših profesorskih i novinarskih karijera. Sada pozivamo prijatelje, i poznate i nepoznate, da nam pomognu da sakupimo novac, kako bi smo ovu borbu za Stefanov život priveli kraju“

Prenosimo vam u celosti obraćanje roditelja:

BORBA ZA ŽIVOT NAŠEG SINA STEFANA

Dragi prijatelji, naš dvoipogodišnji sin Stefan Miladinović započeo je pre dve nedelje tešku borbu sa podmuklom bolešću rabdomiosarkomom (rhabdomyosarcoma) ili malignim tumorom mekih tkiva.

Operaciju je 9. novembra izveo prof. dr Zoran Marjanović na Dečjoj hirurškoj klinici u Nišu. Stefan se oporavlja od operacije, ali sada nas očekuje borba za njegov život. Tu borbu ne možemo dobiti sami. Sami nismo ni živeli.
Ljudmila i Zoran Miladinović su pomagali u životu i poznatima i nepoznatima i nikome zlo nisu naneli.

Zato i očekujemo da ćete nam pomoći da stvorimo Stefanu uslove da se leči u inostranstvu, pošto su nade za njegovo ozdravljenje u srpskom zdravstvu vrlo male. Dajmo Stefanu šansu. Molimo vas da i lično uzmete učešće u borbi za Stefanov život, ali i da pokrenete akcije prikupljanja humanitarne pomoći za lečenje deteta gde god to možete.

Roditelji koji više ne žive svoj život, već samo žive da pomognu svom detetu.
Ljudmila Ristić Miladinović: tel. 063 420071 i Zoran Miladinović: tel. 063 590001; e-mail: miladinovic.serbia@gmail.com

Namenski račun za prikupljanje humanitarne pomoći za lečenje deteta:
Stefan Miladinović
Dinarski račun: 160-5410200060646-25
Devizni račun za uplate iz inostranstva: IBAN RS35 1605 4302 0087 4601 35
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
BANCA INTESA AD BEOGRAD

Prilog TV Kopernikus

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *