O niškom vazduhu u emisiji PONS

U Deli prostoru u Nišu, u ponedeljak 25. marta održana je tribina pod nazivom „Kad će Niš da prodiš?“ u organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

Cilj ovog događaja je da se sa relevantnim sagovornicima iz više struka, predstavnicima nevladinih organizacija i gradskih vlasti, otvori dijalog o mogućim rešenjima za poboljšanje kvaliteta vazduha u Nišu.

O ovim rešenjima i načinima da se utiče na odluke gradskih vlasti u ovoj oblasti, biće reči u današnjoj emisiji PONS, od 16 sati. Naš gost će biti Danijel Dašić,  šef operacija u Nacionalnoj koaliciji za decentralizaciju.

Tekst: Ivan Novković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *