Niški studenti organizovano bodre Orlove

Niški studenti će u petak 22. marta od 18 sati organizovano navijati za reprezentaciju Srbije protiv Hrvatske u kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Meč Hrvatska – Srbija koji se igra na Maksimiru u Zagrebu svi studenti moćiće da prate u direktnom prenosu na video bimu u holu Građevinsko – Arhitektonskog i Mašinskog fakulteta.

Praćenje utakmice je jedna od manifestacija kojom se obeležava Dan studenata Univerziteta u Nišu, a besplatne karte mogu se dobiti u kancelarijama Saveza studenata Univerziteta u Nišu (Šumatovačka bb, zgrada Banovine, treći sprat), Studentskih parlamenata Građevinsko-arhitektonskog i Mašinskog fakulteta.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *