Niški javni beležnici na tribini o svom poslu

beleznici slajdNovo i perspektivno zanimanje u našoj zemlji postalo je javni beležnik. A šta su tačno javni beležnici, čime se oni bave i koja je podela rada između javnih beležnika i advokata samo su neka od pitanja čije će odgovore čuti posetioci tribine na Pravnom fakultetu.

Prema najavama na tribini će govoriti Javni beležnici grada Niša: Dozet D. Danilo, Aleta Stojanović, Zoricxa Stojanović i Dragan M. Nikolić.

Tribina je zakazana za ponedeljak, 9. marta u 18 sati na Pravnom fakultetu, a orgnaizatori su Udruženje Studenata Prava Niš i Zajedno Za Studente u saradnji sa Javnim beležnicima grada Niša.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *