Niški izviđači bezbedno stigli u Stoliv

Izviđački kamp u Stolivu Foto: Super radio

Izviđački kamp u Stolivu
Foto: Super radio

Autobusi sa poletarcima, pcelicama, izvidjacima i planinkama danas su stigli u Stoliv. U kampu je oko 130 izviđača iz 5 odreda. U narednih nedelju dana izviđači, uzrasta između 8 i 18 godina, učestvovaće u igrama na vodi i radionicama. Kompletne aktivnosti posvećene su predavanjima o kosmosu i astronomiji i nazvane su “Letovanje pod zvezdama”. 

Nakon ručka i postrojavanja, izviđači će se danas oko 16 sati prvi put okupati u moru.

Osim redovnih aktivnosti (jutarnje postrojavanje, pevanje himne, radionica) kamperima će sutra uveče biti priređena karaoke žurka.

Sve aktivnosti koje će se dešavati do 29. avgusta možete čitati na našem sajtu, ali i slušati uživo uključenja iz Stoliva u okviru Cool preseka. Ovdašnja dešavanja takođe možete pratiti na sajtu lola.rs i na fejsbuk stranici “Tabor Stoliv”.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *