Niš peva za Lotketa!

11094689_974001805951046_5036187680270303028_nHumanitarna akcija koja je udružila najveća imena rok muzike, nakon Beograda i Čačka, došla je i do Niša.

Koncert podrške teško bolesnom Zoranu Lalović Lotketu, pevaču Kraljevskog Apartmana, održaće se u klubu Blackstage, u sredu, 15. aprila, sa početkom od 21 sat.

Karte se mnogu nabaviti po ceni od 250 dinara.

Bendovi koji će ove večeri nastupiti su Kramer, Puls, Ajvar mleven, Pera Perašević, Pop herc karo bend, Thick skin, Chromatic, ABS, Najda i Gale, Atomsko skrovište, Đorđe David & Death saw.

Zoran Lalović Lotke je producent, vokal i jedan od osnivača beogradske heavy metal grupe Kraljevski apartman. Pored produciranja albuma i pevanja, Lotke je takođe autor mnogih tekstova pesama Kraljevskog apartmana: Gore digni glavu, Oprosti mi, Jesen, itd.

Zoran Lalović je 2014. oboleo od teške bolesti i odmah krenuo sa terapijama, ali situacija danas nije povoljna, jer su potrebni lekovi jako skupi.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Niš peva za Lotketa!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *