Nemaju ni dve pune godine, a već nižu uspehe

Emisija „U ritmu zdravlja“ slavi godinu dana svog novog formata i druženja sa autorkom i voditeljkom Marijom Milanović. Večeras od 18h budite sa nama zbog toga što vam spremamo interesantnu priču sa onima koji su samo malo stariji od našeg novog ruha. Nemaju ni dve pune godine, a već nižu uspehe.

Ako pogledate datum njihovog rođenja zapazićete da po godinama tek što su izašli iz pelena, a oni ne samo što su uspešni u brzom klizanju, nego i voze rolere, imaju svoje akcije na suvom i na snegu i osvajaju medalje. Ne, nećemo vam pričati o deci koja postižu čuda u sportu, već vam predstavljamo klub koji stvara čuda od dece učeći ih pre svega da vole sport, pokret i zabavu na ledu.

U rođendanskom izdanju emisije „U ritmu zdravlja“ dajemo vam ideju kako možete da na lep i pre svega zabavan način provedete ove zimske dane. Predstavljamo vam jedan od najmlađih sportsko-rekreativnih klubova u Nišu. Sa autorkom i voditeljkom Marijom Milanović o brzom klizanju, vožnji rolera, predhodnim, ali i budućim akcijama razgovaraće predstavnici kluba Extreme iz Niša.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *