Neka vam cipele duže izgledaju kao nove

Lak za kosu prskajte sa udaljenosti od oko 20 cm Foto: Super radio

Lak za kosu prskajte sa udaljenosti od oko 20 cm
Foto: Super radio

Za neki model cipela se jednostavno vežemo i nismo baš oduševljeni kada počne sjaj da bledi ili da pucaju. Bilo koje boje da su – bele, crne, crvene, bitno je da je površina glatka, da su od skaja, eko kože ili prave kože mmogli bismo da im produžimo vek, na nekoliko načina. Super radio vam predlaže neke od njih.

Nakon što ih obrišete vlažnom krpicom ili maramicom i osuše se, da ne bi lako pucale potrebno je namazati ih sa malo kreme za lice ili ruke. Tako će omekšati, a onaj prevoj iznad prstiju neće se prebrzo pojaviti.

Ukoliko želite da vaša obuća zadrži sjaj, ili da nekom malo starijem paru cipela povratite sjaj, nakon brisanja i sušenja naprskajte ih lakom za kosu i ostavite da se osuži. Bićete oduševljeni rezultatom.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *