Nek vam 29. maj bude plav!

Kažu da se dan posvećen bezbrižnom detinjstvu u kalendarima boji plavom bojom, to jest bojom JCI-a. Kao i prethodne četiri godine, proleće i Junior Chamber International Niš doneli su nam ,,Daske humanosti’’ projekat koji pretenduje da postane tradicija i jedna od glavnih uporišnih tačaka ove organizacije.

Pete ,,Daske humanosti’’ održaće se, 29. maja u Lutkarskom pozorištu u Nišu. “Daske“ su projekat humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva od prodaje karata biće usmerena za opremanje Ginekološko – akušerske klinike u Nišu.

Na repertoaru ove godine biće prikazane dve predstave u izvedbi glumaca Akademskog pozorišta SKC iz Niša. Od 19 časova, u predstavi ,,Pljačka trećeg maja’’ gledaćemo kako inspektor Gvozden pokušava da odgonetne nerešeni slučaj pljačke banke, a od 21 sat biće predstavljen humoristički komad ,,Sve o ženama’’, koji prati život žene u savremenom dobu kroz različite životne segmente i različita životna doba.

Cena karte za jednu predstavu iznosice 350 dinara, a karte će biti u prodaji u Clock travel-u, Distrikt Kafe&Baru, kao i Retro baru na Bulevaru.

Tekst: Anđela Ilić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *