Nek muzika bude s vama

Došlo je do malih izmena u našoj programskoj šemi, te danas kormilo za plovljenje eterom preuzima Ana Bjes.

Sadržaj će biti šarenolik, a glavna tema jeste godišnjica rođenja legendarnog muzičara, Bob Marlija. Uz reggae ritam provešćemo vas kroz razne aktuelnosti među kojima i Svetosavski sajam knjiga i najava gostovanja Marka Šelića Marčela koji večeras promoviše svoj novi roman.

Takođe, reklamiraćemo malo i sospstvenu delatnost – naime, večeras je poslednja epizoda emisije Zenica-Niš Calling, te podsećamo verne slušaoce da budu uz nas večeras od 18h.

Osim toga, imaćete jedinstvenu priliku da čujete kako je bilo u Feedback-u u nedelju, na svirci Normana Beaker-a.

A pošto danas, pre svega i iznad svega slavimo muziku, Marijana Prokopović, tonska realizatorka i Ana Bjes, voditeljka, povešće jedan opušten razgovor o svojim prvim koracima u slušanju muzike. Da li ste ikada premotali film i pokušali da se prisetite koja je to ploča, kaseta ili CD prva došla u vaše ruke i zavrtela vam mozak, te ste, zahvaljujući njoj postali baš to što jeste sada?

Kako god bilo da bilo, mir božji i nek muzika bude s vama. Čujemo se!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *