Nedelja treninga i radionica za mlade u Nišu

Best week tekst okPreduzetništvo, neverbalna komunikacija, motivacija, integracija mladih u kompanije kao i zdrav život samo su neke od tema koje će biti zastupljene na ovogodišnjem Best Week-u. Nedelja treninga i radionica je namenjena za sve mlade iz Niša, zakazana je za 23.-27. maj a učešće je besplatno.

Udruženje Studenata Tehnike Evrope – Best iz Niša već četvrtu godinu zaredom organizuje Best week. Prema rečima organizatora ideja je da učesnici treninga i radionica teorijska znanja koja steknu na radionicama primene u praksi.

Predavanja u okviru Nedelje treninga i radionica održaće stručnjaci i licencirani predavači „koji imaju dosta iskustva i koji znaju šta je aktuelno na tržištu“ dodaju u BEST-u.

Best Week zamišljen je tako da se u jednom danu obrađuje jedna ili više tema, tako da učesnici radionica i treninga imaju mogućnost da se opredele za obrađivanje raznovrsnih aktuelnih i bitnih oblasti nauke i kulture koje su u sferi njihovih interesovanja.

Sve informacije o načinu prijavljivanja i uslovima možete pronaći na Fejsbuk stranici.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *