Nedelja treinga i radionica za mlade

PENTACON DIGITAL CAMERAUdruženje studenata tehnike Evrope – Best, drugu godinu zaredom organizuje nedelju edukacije za mlade ljude pod nazivom Best week. U nedelji treninga i radionica mladi ljudi od 13. do 19. maja moćiće da dobiju nove veštine i znanja „koja im mogu značiti u daljem školovanju i neformalnom obrazovanju“ navode u udruženju.

U nedelji treninga i radionica biće reči o ekologiji, putovanjima, fotografiji, elektronici, marketingu…Predavanja će biti održaana na Elektronskom fakultetu, Kupina bioskopu, zgradi Univerziteta u Nišu.

Kako kažu mladi ljudi, cilj ovih aktivnosti je da „mladim ljudima pomognu da prošire i unaprede svoja znanja, ne samo teorijski, već da to odmah primene i u praksi“. kažu u Best-u.

Učešće na treninzima je besplatno, a prijave su preko sledećeg linka.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *