Nečujni krik na Super radiju

necujni krik tekstPovodom Međunarodnog dana ljudskih prava danas od 14 sati specijalni program pod nazivom „Nečujni krik“.

Dve organizacije iz Niša: Centar za razvoj civilnih resursa i Centar za unapređenje društvene svesti Super građanin uz tehničku podršku Super radija orgnaizuju šezdesetominutni specijalni program nazvan „Nečujni krik“.

Emisija će biti posvećena muškarcima žrtvama seksualne torture, žrtvama torture u ratu i žrtvama trgovine ljudima.

Svoja pitanja možete postaviti na info@superradio.rs ili jednostavno ostaviti komentar u nastavku ove najave.

U programu „Nečujni krik“ učestvuju Maja Kamenov ispred Centra za razvoj civilnih resursa i psihološkinja Tamara Đorđević ispred Psihosfere centra iz Niša.

Međunarodni dan ljudskih prava obeležava se širom sveta, a cilj akcija je ukazivanje na značaj poštovanja prava i dostojanstva svakog pojedinca.

„Nečujni krik“ od 14 do 15 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *