Ne plašite se mraka večeras

Za nepunih pola sata, u okviru akcije „Sat za našu planetu“, pogasiće se svetla u Kamenici, u Zoo kutku, gde se održava manifestacija u cilju osvešćivanja o klimatskim promenama koje su rezultat ljudske nebrige.

Simbolično gašenje svetla je tradicija započeta u Sidneju pre deset godina, i održava se svake poslednje subote u martu. Niš učestvuje u akciji već sedam godina i tom prilikom gase se svetla u mnogim parkovima i na javnim građevinama (nalik Londonu gde se gase svetla na Big Benu ili Pariza gde Ajfelova kula ostaje bez osvetljenja na sat vremena).

Osim Kamenice, ove godine se u Nišu svetla gase i u niškoj Tvrđavi. A ako vas je strah da kroz Tvrđavu prođete dok je mrak, svratite u Kafe-klub Saloon, poslušajte svirku benda „Playback“ i popijte piće u čast planete!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *