Navijači Napretka „oštetili“ čairski toalet, Meraklije napisale poruku novinarima

Foto: FB profil: Meraklije Niš

Foto: FB profil: Meraklije Niš

Radnički je pobedio kruševački Napredak sa jednim golom razlike, a da li je policija imala posla na ovoj utakmici? Njihove statistike kažu: četri upaljene baklje i pokušaj ruiniranja toaleta na stadionu.

Niška policija obezbeđivala je jučerašnju utakmicu Radnički Niš – Napredak Kruševac i to od 15 do 22 sata. Dok su fudbaleri oba tima igrali na terenu, publika ih je naravno bodrila, ali i uz baklje. Tačnije, policija je primetila ukupno četiri zapaljene baklje, i to dve na severnoj i dve na južnoj tribini stadiona. Međutim, od četiri bakljaša (kao što bi rekli Hrvati) identifikovan je samo jedan i to Milan S.(37) iz Kruševca koji je zapalio baklju na severnoj tribini.

Pojedini navijači Napretka su tokom igranja utakmice imali potrebu da odu i do toaleta. I sve bi bilo u redu, da oni nisu krenuli do čairskog toaleta da obave fiziološke potrebe. Kako se kaže u saopštenju, policija je primetila „od strane četiri lica – navijača iz Kruševca da je oštećen toalet na stadionu Čair“. Zbog ovog ispada u toaletu (ili nad toaletom) policija je privela Aleksandra P, Stefana P, Uroša R i Marka Š.

Meraklije poručile novinarima

Meraklije su imale poruku i za sportske novinare koji prate utakmicu (doduše, nigde nisu izdvojili kolege iz sportske redakcije), a predpostavlja se da je povod za to napad na novinara Narodnih novina Dušana Jocića. Naime, u 58. Minutu oni su pokazali transparent: „Novinari grada Niša, poljubite nas tamo gde se piša“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *