Nasilje nad muškarcima mit ili istina?

Pitaj psihologa txtDanašnja tema emisije „Pitaj psihologa“ je „Nasilje nad muškarcima“. Počinjemo tačno u 14 sati, a vas ukoliko zanima šta o ovoj temi misle psiholozi slušajte nas pažljivo.

* Da li je muškarcima lakše?

* Koliko često se dešava da muškarac bude zlostavljan?

* Da li je ucena zlostavljanje?

* Ucene decom ali i seksualne i ekonomske

* Da li je nasilje nad muškarcima mit ili istina?

* Koliko često i da li se prijave muškaraca na zlostavljanje shvataju ozbiljno?

Odgovore na ova, ali i vaša pitanja daće stručnjaci iz Psihosfere u današnjoj emisiji „Pitaj psihologa“ od 14 sati na Super radiju.

Ukoliko i vi imate pitanja za naše psihologe postavite ih u komentaru na ovu vest ili nam pošaljite mejl na info@superradio.rs

Emisija „Pitaj psihologa“ od 14 sati samo na Super radiju.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

7 komentara na “Nasilje nad muškarcima mit ili istina?

 1. Da li je nasilje ukoliko devojka odbija da ima seksualne odnose jer joj se tako hoce? Na primer posvadjamo se i ona sada da bi pokazala svoju „jačinu“ ona odbija intimne odnose pod izgovorom da je neraspoložena i sl. kao da to ne opušta.
  0
 2. Devojka voli da tokom seksa koristi razne igračke iako to meni ne prija. Kada kažem igračke pre bih rekao da su to sprave za nanošenje bola. Pokušao sam par puta da joj objasnim i dam do znanja ali ide malo teže. Ipak sa druge strane ja nju volim, da li je to nasilje ili ne? Kako u ovakvoj situaciji dostaviti do znanja devojci da prekine s tim?
  0
 3. Ne volim da budem kod kuće, osećam se lepše i sigurnije na poslu. Često i ostajem prekovremeno samo da ne slušam ženino zvocanje svakog dana kada dođem kući. Te što nisi ovaj hleb kupio ovo ono i poludim.
  Na drugu stranu imam svoje „filtere“ ali i održavam vezu zbog dece. Rešenje postoji ili ne? Ovo nije nasilje pretpostavljam već psihički poremećaj?
  0
 4. Postalo je nepodnošljivo. Na početku našeg zajedničkog života mi smo se odlično slagali, u međuvremenu počele su da joj smetaju „moje smrdljive noge“ zadah, od jutarnjeg seksa nema više ni reči. Totalno je postala nezainteresovana i za mene i za kuću. Često se i toliko posvađamo da meni stvarno dođe da podignem ruku.
  Savet?
  0
 5. Koleginica je postala nepodnošljiva. Od kako sam je odbio za seks aferu na poslu, ona me non stop terorište i druka kod šefa. Kada je najveća gužva u poslovnici gde radimo ona izađe iznenada na pauzuu i pravda se „ženskim problemima“.
  Ovo je nasilje pa nema gde, al kako odgovoriti? Istom merom? Onda postajem šovinista i ženomrzac jel?
  0
 6. Par puta sam udario ženi šamar, ali to je bilo zato što je stvcarno preterala. Ne dozvoljava mi mnoge stvari u kući, zabranila mi je posetu drugara, gledanje utakmica i sl. Non stop histeriše. I sada ona mene tuži za nasilje, a gde je ono psihičko koje ja trpim?
  0
 7. Da li je nasilje ukoliko devojka sa kojom sam u vezi tokom seksa bude nezainteresovana, stegnuta itd? To se obično dešava kada joj nešto nije po volji i ona tada kao da mi otežava čin vođenja ljubavi? Ali to se konstatno radi nije jednom ili dva puta, a ranije je govorila da dok vodimo ljubav zaboravi na sve i kako je čarobno. Međutim, očigledno me uhvatila u svoje kolo isad me vrti oko malog prsta jel?
  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *