NAPOR poziva volontere za hakaton

Ukoliko ste zainteresovani za volontiranje na hakatonu o online učenju u neformalnom obrazovanju, možete se prijaviti do 6. januara 2018. godine. NAPOR poziva zainteresovane mlade da se prijave za volontiranje i učestvuju u pripremi i/ili realizaciji ovog događaja.

Drugi po redu hakaton biće održan u Novom Sadu, od 19. do 21. januara 2018. godine.

HAKATONU NAPOR-u naglašavaju da su im, između ostalog, potrebni mladi ljudi koji su spremni da odvoje određeni deo svog slobodnog vremena u periodu od 9. do 21. januara za pripremu i realizaciju hakatona.

Za uzvrat NAPOR obezbeđuje putne troškove za sastanak volontera/ki i za događaj, smeštaj i hranu tokom hakatona, pruža priliku za razvijanje različitih kompetencija (organizacijske, komunikacijske veštine, kreativnost, digitalne kompetencije, sposobnost rada u timu i dr.) i još mnogo toga.

Više o pozivu, uslovima konkursa i prijavi, možete pogledati na sajtu NAPOR-a.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *