Najpoznatiji srpski freestyler vodi radionice u Nišu

freestyle radionice tekstKlub za osnaživanje mladih KOM 018 organizuje Freestyle radionice za sve mlade grada Niša. Freestyle je oblik urbane poezije koja nastaje trenutno u trenutku inspiracije.

Prema prvim najavama iz nevladine organizacije KOM 018 radionice u Nišu će voditi „najpoznatiji srpski freestyler Grashoper“. Prijave za učešće u besplatnim radionicama su preko Fejsbuk strane organizacije  ili slanjem mejla na kom018@hotmail.com.

Učešće u dvodnevnim radionicama koje su zakazane za 10. i 11. oktobar je besplatno, a prijave su otvorene do 1. oktobra.

“Klub za osnaživanje mladih 018” (KOM18) osnovan je 2007. i registrovan 2008. kao nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje građana čiji je osnovni cilj osnaživanje kapaciteta mladih i promocija interkulturalnosti, demokratičnosti, ljudskih prava (pre svega prava mladih i dece i ženska prava), neformalnog obrazovanja, mobilnosti, EU integracija, kulture, sa posebnim fokusom na uličnu kulturu, , inkluzije mladih iz manjinskih i marginalizovanih grupa, zdravih stilova života ekonomskog osnaživanja mladih i zaštita životne sredine, kao i volonterizma i aktivne participacije mladih u svim sferama društva.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *