Najpoznatiji Sarajlija na Filozofskom fakultetu

fajront_u_sarajevu-nele_karajlic_vNele Karajlić, ili ako vam je bliže Doktor Nele, promovisaće svoju knjigu “Fajront u Sarajevu” na Filozofskom fakultetu, u sredu, 25. februara.

Sa početkom od 13 sati, u amfiteatru 21 , posetioci će imati priliku da čuju jednistvenu autobiografsku ispovest i porazgovaraju sa autorom.

Ovo je njegova priča, iskrena, duhovita, priča bez koje predratno Sarajevo – grad raje i papaka – nije moguće razumeti do kraja. U tom kazivanju Nele je sanjar o sunčanoj strani ulice, naivac, žrtva, vizija koja hoda, nepresušni izvor ideja, hrpa straha. Unutar korica Fajronta u Sarajevu saznaćete neke od detalja neophodnih da u potpunosti shvatite ko su bili, ili ko su danas, Sarajlije bez čijih imena, stvaralaštva i karijera, Sarajevo ne bi pamtili ni po čemu drugom do po Sarajevskom atentatu.

Ulaz je besplatan, a kako najavljuje pisac cilj njegove posete je osim promocije i druženje sa mladim i uspešnim ljudima.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *