Najmlađem niškom bendu „Hazel Purple“ potrebna naša podrška

Da bi najmlađi niški bend „Hazel Purple“ nastupio na ovogodišnjem Beer Festu u Beogradu potrebno je da snimak njihove pesme „Izgubljena generacija“ pogleda što više ljudi.

„Ako vas ne mrzi, uđite na link. Ne morate da slušate, samo da ostane taj jedan pregled“ kaže skromno pevačica benda Marija Matejić.

Mi ipak mislimo da bi trebalo da poslušate pesmu, ako je već niste čuli na Super radiju. To je i razlog zašto mislimo da treba podržati ovaj bend.

Bendovi, i to njih 10, sa najviše pregleda ulaze u uži izbor za takmičenje.

„Huzel Purple“ su i prošlogodišnji pobednici Balkanrock festa, kao najmlađi bend (po proseku godina članova) koji se takmičio.

Bili su učesnici i Retro dana u organizaciji Politikinog zabavnika i Super radija.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *