Najavljen žiri 53. Filmskih susreta, večeras otvaranje!

Foto: Dušan Stojanović

Na konferenciji za medije povodom otvaranja 53. Filmskih susreta u Nišu govorili su direktor festival Srđan Savić, član selekcione komisije Dejan Dabić, i glumac Vladimir Živković.

Oni su saopštili da će ove godine o nagradama odlučivati žiri sačinjen od dve dame – Ane Sofrenović i Bojane Maljević i jednog gospodina – Tihomira Stanića.

Sve je spremno za večerašnje otvaranje, a film koji otvara Filmske susrete 2018 je „Južni vetar“ od 21 čas, a posle njega gledamo „Granice, kiše“.

Sutra nas u okviru pratećeg programa očekuje promocija Filmskog centra Srbije, koji predstavlja dve knjige – „Život i djelo Aleksandra Petrovića“ i „Kritički vodič kroz srpski film“.

A od 13 časova i 15 minuta u bioskopu Vilin grad biće organizovana promocija monografije i projekcija filma o prošlogodišnjoj dobitnici nagrade “Pavle Vuisić”, Svetlani Bojković.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *