NAGRADNA IGRA: Vodimo vas na Vibe festival

Velikim nagradnim igrama Super Radio nastavlja da nagrađuje svoje slušaoce, odužujući se za poverenje koje nam ukazuju slušajući naš radio-program. Nakon velikog broja kompleta karata koje smo poklonili za najprestižnije nacionalne i regionalne muzičke festival, ovoga puta poklanjamo i mnogooo karata za Vibe festival.

VIBE Festival je festival elektronske muzike i pored kvalitetnog muzičkog programa jedna od glavnih karakteristika festivala je posebna tematska scenografija koja se kreira samo za potrebe festivala. Festival se održava svakog septembra u Kragujevcu na prostoru Kneževog arsenal, što, kao autentična lokacija, doprinosi jedinstvenom konceptu. U sklopu festivala organizovane su i interaktivne kreativne zone pa posetioci imaju priliku da uživaju u mešavini muzike, jedinstvenih vizuelnih efekata i “live” performansa. Od svog osnivanja, festival je okupio preko 20 000 posetilaca, a u vrlo kratkom periodu našao se na listi manifestacija od značaja za grad doprinoseći razvoju umetnosti i kulture, ali i razvoju turizma grada Kragujevca. Svake godine festival svojom energijom privlači sve veći broj posetilaca i mladih umetnika i ujedinjuje njihove ideje, emocije i strast prema muzici, prema umetnosti i kulturi uopšte.

Vibe festival održava se ove godine od 31. avgusta do 2. septembra, u Kragujevcu, a mi vam poklanjamo 10 X 2 kompleta karata za sve dane. Sve što treba da uradite da biste osvojili dva kompleta karata je da ispunite tri uslova:

– u komentaru napišete zašto volite da slušate Super Radio;

– “šerujete” ovu internet stranicu na svoj fb profil (opcija: JAVNO);

– i da slušate uživo speciajal-emisiju u ponedeljak, 27.8.2018. godine u 20h, jer je neophodno da se putem telefonskog poziva uključite u program i verifikujete svoje karte.

Put do dobrih festivala vodi preko talasa Super Radija!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *