Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Atheist Rap-a u Feedback-u

Foto: Gabrijel Radatović

Grupa Atheist Rap velikom turnejom proslavlja 30 godina postojanja, a u Nišu će, u to ime, održati dva koncerta – 28. i 29. marta.

U četvrtak 28. marta odsviraće koncert na kom će se čuti isključivo pesme sa prva tri albuma – „Maori i crni Gonzales“ (1993), „Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete“ (1995) i „II liga Zapad“ (1998), kojima su se afirmisali i stekli širu publiku. Do sada su Ateisti dva puta nastupali sa ovim konceptom, u beogradskoj Barutani i zagrebačkom Vintageu i oba puta su klubovi bili rasprodati, a nedeljama kasnije su izlazili hvalospevni izveštaji po portalima o ovim koncertima.

U petak 29. marta na repertoaru će biti najveći hitovi benda iz svih perioda njegove karijere, tokom koje su objavili šest studijskih albuma. Te večeri će kao uvertira pre koncerta Ateista nastupiti njihovi gosti “Crveni karton” iz Kruševca.

Povodom ovih koncerata, članovi benda Atheist Rap izdali su kratko saopštenje:

Koncerti u Feedbacku 28. i 29. marta će biti održani pre svega u čast naše publike iz Niša i sa cele „Južne pruge“ koja nas je toliko puta bodrila u prethodnih 30 godina. Upravo zbog njih odlučili smo se da im pružimo dva različita koncerta i serviramo najbolje što je izašlo iz naših glava i srca u prethodne tri decenije. Vrlo smo vezani za Niš u kom imamo puno dobrih prijatelja, sa kojima smo u prošlosti delili puno lepih i srećnih trenutaka. Nažalost, ovo će biti naši prvi samostalni niški koncerti na kojima se nećemo družiti sa našim dragim prijateljem Kostom koji nas je prerano napustio. Oba ova nastupa će za nas, a verujemo i za publiku, biti vrlo posebni jer će nas sećanjem vratiti u neko srećnije vreme kada smo zajedno bili svi, koje nijedna slika, nijedna pesma ne mogu vratiti… Apelujemo na publiku da dođe na vreme, da poslušaju naše goste, bendove „School bus“ i „Crveni karton“ jer smo ubeđeni da njihovo stvaralaštvo zaslužuje vašu podršku. Živeli!

Ulaznice za ove koncerte možete kupiti u Vintage shopu (Davidova 9) i Galileo tours (Nikole Pašića 35). Pretprodajna cena ulaznice je 700 dinara po večeri, a na dan koncerta, na ulazu u klub karta će stajati 900 dinara (ukoliko se ne rasprodaju pre toga). Ne postoje kompleti ulaznica, a broj karata je limitiran.

A Super radio u saradnji sa klubom Feedback obradovaće dvema kartama jednog slušaoca ili slušateljku! Vaš zadatak je da nam u komentaru ispod teksta napišete tri omiljene pesme Atheist Rap-a! Dobitnik ili dobitnica biće izvučen(a) u četvrtak putem sajta random.org i kontaktiran(a) putem mejla. U komentaru obavezno ostavite svoje puno ime i prezime i mejl koji neće biti objavljen.

Naslovna fotografija: Gabrijel Radatović

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

18 komentara na “Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Atheist Rap-a u Feedback-u

  1. Aleksandra Super radio

    Dve karte za večerašnji koncert osvojio je Stefan Milovanović! Čestitamo Stefanu, ostalimo želimo više sreće u narednim nagradnim igrama.
    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *