Nagradna igra „Super prognoza“

Rezultat utakmice između Argentine i BiH tačno su prognozirala dva igrača.

Rezultat utakmice između Argentine i BiH tačno su prognozirala dva igrača.

Od danas počinjemo sa nedeljnom nagradnom igrom. Prognozirajte tačne rezultate do kraja nedelje i osvojite:

Diplomu na fakultetu po izboru

Termin u balonu za mali fudbal

Vaučere, karte za bioskop, knjige i još mnogo toga.

Sve što je potrebno da uradite je da prognozirate rezultat na sajtu i na fejsbuk stranici Super radija. Svakog dana ćete imati priliku da osvojite vaučer na 500 dinaara, koji poklanja kafe antikvarnica „Kuća dokolice“, za pogođen tačan rezultat. Ako bude više tačnih rezultata prednost ima onaj koji je šerovao članak i toj utakmici na svojoj fb stranici. Ako ni u tom slučaju ne možemo da dođemo do pobednika nagradu ćemo dodeliti u emisiji Ql presek, koja je na programo svakog radnog dana od 12 do 14h.

Što se tiče nedeljne „Super prognoze“ pravila su sledeća. Za tačan rezultat tri boda. Ako pogodite broj golova jedne reprezentacije jedan bod. Šer članka jeda bod. Šer se računa za svaki članak vezan aza Svetsko prvenstvo u fudbalu, računajući i ovaj.

Dnevna nagradna igra odnosiće se uglavnom na utakmice koje se igraju u ponoć, ali to će biti jasno naznačeno u tekstu koji se odnosi baš na tu utakmicu za koju delimo vaučer. 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *