Nagradna igra – Najbolji pilot koji vas vodi do magičnih svetova

Svi pravi knjigoljupci znaju onaj osećaj omađijanosti koji prati dobru pisanu reč. Onda kada bi neko mogao „da vas odnese zajedno sa krevetom“, kad ne čujete šta vam pričaju dok čitate, kad knjigu „varite“ još danima kasnije, kad budete prosto tužni kad je završite, jer morate da se vratite u stvarni svet.

Zapravo, jedan čovek (ne taj!) stoji iza svega toga – pisac. On ili ona koji veštinu pisanja podižu na sasvim novi nivo, kao dobar pilot vine vas u visine i ostavi na nekom drugom mestu. Od poznatih i priznatih nobelovaca realizma do savremenih pisaca fantastike koji slikaju čudne svetove, mnogi zaslužuju mesto na ovoj polici Veličanstvenih. Mnogi od njih imaju svoje mesto na policama u Laguninim knjižara, a neko od naših čitalaca biće u mogućnosti da jedno od tih izdanja osvoje.

Da biste osvojili knjigu izdavačke kuće Laguna, ostavite nam komentar o svom omiljenom piscu, o iskustvu sa njegovim/njenim knjigama, a uvek smo radi i da pročitamo dobru čitalačku anegdotu. Uslov za osvajanje knjige je da u prethodna dva meseca niste na našem radiju osvojali knjige.

Komentar koji osvoji najviše lajkova na našem sajtu biće pobednički, a inspirisani pisac datog komentara će osvojiti jednu od „knjiga o kojima se priča“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Nagradna igra – Najbolji pilot koji vas vodi do magičnih svetova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *