Nagradna igra „Između korica“ – Sinestezija

Svi vi pasionirani ljubitelji književnosti već ste pisali i komentarisali o raznim „omiljenostima“ vezanim za tu najdražu aktivnost, ali današnje pitanje odnosi se na spoj dveju umetnosti – književnosti i muzike.

 

Svi vi kojima ova sinestezija nije strana, imate šansu da i ove nedelje osvojite jednu od „knjiga o kojima se priča“.

U komentarima nam ostavite vaš utisak – muzika koja vama najbolje prija dok čitate, ili neki sjajan roman inspirisan muzikom i obrnuto. Uslovi su da u poslednja dva meseca niste osvojili knjige izdavačke kuće Laguna, da ostavite svoj kontak telefon i da vaš komentar osvoji najviše lajkova!

Slušalac koji osvoji najviše lajkova (pratite stranicu da vidite kako se kotira vaš komentar), treba da se u četvrtak, u okviru rubrike „Nagradna igra“ javi u emisiju, proćaska sa nama – i preuzme svoju nagradu, naravno!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *