Nagrada za glumicu Akademskog pozorišta

Emilija Milošević u predstavi „Stend Ap Serbie“ Foto: Tijana Hrčak

Emilija Milošević u predstavi „Stend Ap Serbie“
Foto: Tijana Hrčak

Nagrada za glumicu večeri na „Festivalu novih formi“ pripala je glumici niškog Akademskog pozorišta Emiliji Milošević, za ulogu u kabaretskoj predstavi „Stend Ap Serbie“.

Prvo priznanje ova predstava je dobila u julu, ove godine, na festivalu „Patosofiranje“, održanom u Smederevu, a pripala je Milošu Uniću, za najbolju mušku ulogu.

„Ova kabare predstava ima poruku da jasno i glasno stvari nazovemo pravim imenom i ovom trenutku u Srbiji, naša publika kao i žiri to prepoznaju, gde god da nastupamo. Predstava govori o današnjem sistemu kroz tekstove J.J. Zmaja u režiji Vladimira Cvejića otkrivajući suštinu koja nas muči i provocira“, poručio je Mladen Milojković, umetnički rukovodilac Akademskog pozorišta.

Nagrade u takmičarskom delu „Festivala novih formi“ biće objavljene u nedelju.

Raspored igranja predstava u novembru

Ukoliko želite da pogledate neku od predstavu Akademskog pozorišta, znajte da se izvode na Kamernoj sceni SKC-a, cena je 100 dinara, a počinju u 21 sat.

Četvrtak, 13.11.2014. Monodrama “Prva bračna noć” ( u izvođenju Andrije Stojkovića)

Subota, 15.11.2014. Noć pozorišta / Predstava “Beogradska trilogija” / Akademsko pozorište SKC-a

Utorak, 18.11.2014. Predstava “Mačor na usijanom limenom krovu”/ Akademsko pozorište SKC-a

Četvrtak, 27.11.2014. Elektronski fakultet/ Proslava godišnjice fakulteta/ Predstava „ Stend Ap Serbie” Akademskog pozorišta SKC-a

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *