Na sajmu turizma najviše turističkih organizacija

sajam-tur-2Na Sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu koji se održava od 4. do 6. aprila 2013.  ove godine najviše je turističkih organizacija iz gradova širom Srbije. Nešto manje od očekivanog svoju ponudu predstavile su turističke agencije.

Turistička organizacija Niša (TON) potrudila se da ovogodišnji sajam bude u znaku proslave 17 vekova Milanskog edikta, pa o dešavanjima na sajmu  posetioce obaveštavaju devojke i mladići obučeni u rimsku odoru, štand TON-a je u znaku Konstantina i na nekoliko štandova moguće je naći suvenire sa ovom tematikom.

Interesantno je da je možda najveći štand među turističkim organizacijama u duhu svog kraja opremila turistička organizacija Bele Planake,

Posetioci sajma mogu da pogledaju zanimljive turističke destinacije iz svih krajeva Srbije, ali i Crne Gore, Bugarske  i drugih zemalja.

Turističke agencije su se očekivano orijentisale na ponude za letovanja i to pretežno za destinacije u Grčkoj, Turskoj i Crnoj Gori.

Pored turističkih organizacija i agencija na sajmu su svoju ponudu predstavile su i planinarsko-alpinistički klubovi, konjički klubovi, prodavci ronilačke opreme.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *