Muzika za prkos, ponos, b(j)es i zanos!

Petak je dan za CoolijAnu!

Tačno u podne kliknite PLAY i zaigrajte (se). Muzika vam govori kuda da idete.

Eto na primer, možete u Feedback – kao i uvek, Marija Jović vam garantuje da ćete se odlično provesti ovoga vikenda. A ako ste baš mali i mama i tata vam ne dozvoljavaju da ostajete do kasno u gradu, ne brinite – imamo rešenje za vas! Marija govori takođe i o besplatnim muzičkim radionicama pod nazivom „Nova era jazz-era“ koje imaju za cilj da podstiču muzičko stvaranje među najmlađima i to na izuzetno kreativan način.

Ako u izlascima ipak tražite dublji smisao i dobar podsticaj da se (naročito u ovim ledenim danima) mrdnete iz kuće, onda je humanost dovoljna motivacija. U to ime dolazi Simona Mihajlović i govori o organizaciji prodajne izložbe „Budi čovek“ koja će se održati večeras u Oficirskom domu sa ciljem prikupljanja sredstava za Nikolinu Ranđelović obolelu od neuroblastoma.

Uostalom, možete ići bilo kuda, samo ako vam pozitivna vibracija diktira ritam kretanja. Život je avantura, čak i kada hodate solo. Nešto više o tome reći će vam Jerry Mažgon, slovenački kantautor. Čudni su putevi andergraunda, te su ovog umetnika doveli i do adrese Super radija. Naša stanica je, zapravo, jedan pravi crossroads na kome se susreću i prepliću svakojake zanimljive priče.

Zato, da biste ih čuli, budite uz Super radio u podne!

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *