Muzička sreda uz Cool presek

U današnjem Cool Preseku, sa Marijom Milanović, imaćete prilike da čujete o najnovijim događajima koji spremaju EU info point, klub Feedback kao i pivnica Labeerint.

Marijana se u ponedeljak već dotakla Stand up večeri čiji organizator je pivnica Labeerint, a danas ćemo čuti i Ivana Drazjla, autora.

U klubu Feedback 19. januara nastupaju Bolesna štenad i Crveni karton, a više o njima Marija razgovara sa našom Anom Bjes, radijskom stručnjakinjom za andergraund scenu.

Jedan u nizu humanitarnih događaja za pomoć Nikolini je i humanitarni koncert, više i o tome od 12h.

A za sve one kojima se dopada ideja Svetosavskog bala – takođe humanitarnog karaktera – EU info point organizuje kafu sa idejnim tvorcem bala – Hadži Ivanom Redijem.

Budite uz Super radio i Cool Presek u podne i saznajte više o ovim i drugim zanimljivostima, uz sjajnu muziku!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *