Možda nisu otvorili baštu u vašem omiljenom kafiću ali emisija je tu

Coolminacija subotom je pred vama, a kada vam budemo otkrili ko sve dolazi nećete poželeti da konobaru u kafiću tražite da obriše sto i otvori baštu kako biste se pržili na ovom kvazi suncu.

Ne znamo dal se osećate nekada kao penzioner, ali sigurno ste bar jednom u ovom mesecu se setili penzionera u vašem okruženju. A za vas i za penzionere koje imate u svojoj okolini imamo priču o Sajmu za penzionere koji se danas i sutra održava u Nišu, a priču nam prenosi Ana Rebić.

Još jedna Ana, ali Berbakov, iz Kruševca nam predstavlja svoju novu knjijgu „Kasiopejina kletva“ koja će imati svoju promociju danas na Sajmu knjiga, ali zna se pre toga kod druga Bobana u program.

Projekat „Različitost kao Božji dar“ nam prenosi ne neko iz Srpske pravoslavne crkve već predsednica udruženja „Portodična filharominija“ Milica Bugarin.

Ako ste puni frustracija prenosimo vbam platformu da iskažete svoje nezadovoljstvo. Sajt se zove nikadvise.com a priču nam predstavljaju Aleksandar Ilić i Mihajlo Krstić.

O festivalu Kamerne muzike razgovaramo sa Bojanom Đolović (violina) i Milicom Predolac (klavir).

U goste nam doplaze i srednjoškolci koji će nam se lepo predstaviti, govorti o svojim aktivnostima ali i o onome šta im smeta u gradu: Nikola Nikolić, Maja Branković, Ana Tatalović, Danica Ilić, Aleksandra Vučetić i Nikola Stamenković obojiće 45 minuta našeg programa.

Filmski deo dan mje rezervisan za istoriju ali i poštovanje. Oliver Paunović (producent) i Vladikmir Ristić (reditelj) nam predstavljaju film o Desku (a ne Topu) dok nam o Knezu Lazaru govori Marko Marinković iz Kruševca.

Kikiriki semenke i zanimacije za kraj, ali i lepe priče.

Andrija Stanković nam priča priču sa takmičenja u Ljubljani na kojem je zauzeo prvo mesto, dok nam Ivan Drajzl predstavlja novi roman „Vinča“ ali i Stand up premijeru.

To je to, a ako iskrsne još nešto čućete na Super radiju od 12:00.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *