Monografije srpskih glumaca za 170 dinara

monografije glumacaU knjižari Niškog kulturnog centra „Branko Miljković“, koja je pre dva meseca otvorena preko puta gradske bolnice u Nišu, možete pronaći monografije velikana srpskog glumišta po ceni od 170 dinara.

Ova akcija održava se povodom 48. Festivala glumačkih ostvarenja u niškoj Tvrđavi koji se održava od ponedeljka, 26. aavgusta do subote, 31. avgusta 2013.

U knjižari NKC-a možete kupiti i komplete karata za 48. Filmske susrete, po ceni od 2000 dinara. Za one koji je do sada nisu posetili knjižara se nalazi na Bulevaru dr Zorana Đinđića 37 preko puta Kliničkog centra Niš.

Radno vreme knjižare biće od do 9 do 21 sat radnim danima i subotom od 9 do 15 sati.

monografija - mira stupica„Nikad nisam na godine mislila kao takve. Bilo je sretnih i nesretnih dana ili meseci,i po dve-tri godine,ali…u tom smislu nisam sujeverna. Iako bih volela,kad umrem,samo jednim okom kroz rupicu na tarabi nebeskoj da virim dole,u svet,da vidim šta se dešava;ne mora meni da se dešava,ali volela bih da …virim.“

Monografija-Mira Stupica

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *