Mladići od 19 i 17 godina u dva navrata maltretirali starije žene u Sićevu

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Niška policija uhapsila je jednog devetnaestogodišnjaka i jednog sedamnaestogodišnjaka iz okoline Niške banje zbog krivičnog dela “razbojništvo u pokušaju“.

Sumnja se da su uhapšeni B.Ž. (19) i drugi sedamnaestogodišnji mladić u petak, 28.2.2014.godine, oko ponoći, razvalili ulazna vrata kuće J.T. (66) iz Sićeva i od J.T. i njene majke M.T. (89), uz upotrebu sile i pretnje pokušali da oduzmu novac.

Kako one nisu imale novac, a prepoznale su jednog od izvršioca, osumnjičeni su napustili kuću i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Takođe, postoji osnovana sumnja da su njih dvojica još jednom počinilii isto delo nad istim osobama i to 22.2.2014.godine, u 22:30 sati, kada su joj uz upotrebu fizičke sile oduzeli novac u iznosu od 70 evra i 100 dinara, oštećenu J.T. gurnuli, nakon čega je žen pala i polomila levu ruku u predelu ramena. Ovo je policija okarakterisala kao tešku telesnu povredu.

Nakon hapšenja maloletnik je sa krivičnom prijavom odmah odveden u Više javno tužilaštvo u Nišu, gde mu je određen pritvor u trajanju do 30 dana, dok je osumnjičeni B.Ž. nakon isteka mere zadržavanja, sa krivičnom prijavom odveden u Više javno tužilaštvo u Nišu, gde mu je, takođe, određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *