Mladić se u „Ledenom izazovu“ polio benzinom i zapalio

ledeniizazovTxtGrađani Srbije, počev od onih „poznatih“ pa sve do „običnih“ i dalje pokušavaju da skrenu pažnju na sebe i to polivanjem ledenom vodom. Međutim, jedan Apatinac otišao je korak dalje ka skretanju pažnje na sebe – polio se benzinom pa skočio u gumeni bazen.

Čuvena rečenica „Prihvatam izazov i imam pravo da izazovem troje“ čuje se i ovom video snimku. Nakon što je ovaj mladi Apatinac izgovorio imena svojih prijatelja koje „izaziva“ on se i polio benzinom, a ne hladnom vodom po glavi. Mladiću je pritekao „u pomoć“ i njegov prijatelj koji ga je zapalio, nakon čega je Apatinac skočio u gumeni bazen.

Kako ne bi bilo da se nije polio vodom, mladić koji se prvo zapalio pa skočio u bazen, to je učinio izašavši iz bazena.

„Ledeni izazov“ je primarno zamišljen kako bi se skrenula pažnja na poteškoće s kojima se susreću oboleli od amiotrofične lateralne skleroze i prikupljanja novčane pomoći obolelima, ali smo svedoci svakodnevnih „polivanja“ koja su iskorišćena za samopromociju ili već nešto slićno tome…

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *