Mladi za turizam u novoj akciji

Organizacija „Mladi za turizam“ našim slušaocima je poznata jer već neko vreme organizuju „Beg na sneg“ – jednodnevne izlete na najpopularnija skijališta u Srbiji. Izleta ne manjka ni leti, ali organizovanje putovanja nije sve što ih interesuje.

Njihov prvi događaj u ovoj godini biće predavanje „Istorija i folklor kao turistički potencijali Niša“. Ovaj seminar biće održan 24. februara, od 14 do 17 sati u maloj sali niškog SKC-a u zgradi Univerziteta na trećem spratu u Šumatovačkoj ulici.

Na seminaru će govoriti doc. dr Miroslav Pešić, docent na Departmanu za istoriju na Filozofskom fakultetu u Nišu i Marko Veljković, umetnički rukovodilac FD „Teodora“.

Više o događaju, kome je namenjen i samoj temi u emisiji „Coolminacija subotom“ rekao nam je Nikola Milovanović. Poslušajte na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *