Mladi niški umetnici gosti Cool preseka

cool presek-tekstCool presek danas će biti domaćin mladim niškim umetnicima. Dolaze nam iz sveta književnosti, muzike, filma. Slušamo se od 12 sati na superradio.rs

Nišlijka, Milica Rašić, je svoju ljubav prema francuskoj kulturi i umetnosti ispoljavala vikendom na svojim svirkama. Međutim, od nedavno Milica može da se pohvali svojim prvim prevodom knjige „Hladno i okrutno – Predstavljanje Zaher Mazoha“ a svoju knjigu nam predstavlja u današnjoj emisiji.

Više od 10.000 ljudi videlo je spot Nišlije Marka Marjanovića koji je snimio za svoju pesmu Legs. Po čemu je ovaj gitarista poseban? Odgovor u današnjoj emisiji naravno.

Takođe, govorićemo i o snimku koji ovih dana kruži na društvenim mrežama u kome se vidi nasilje nad ženom na niđavskom Keju. Autori snimka biće naši gosti u drugom delu emisijie.

Ukoliko želite da osvojite i knjigu iz Vulkan izdavaštva, slušajte nas pažljivo. Danas vam poklanjamo naslov „Na krilima ljubavi“ a naša preporuka je da zapamtite broj telefona 018/42-87-593 jer poklanjamo knjigu, ali i karte za Narodno pozorište onima koji su najpažljiviji.

Cool presek od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *