Mimi Mercedez je antiheroina 21. veka, a ko je heroina?

Mimi Mercedez tekstBeogradska reperka, Mimi Mercedez, publici poznata po svojim eksplicitnim rimama, ali i provokativnim nastupima odžala je zapažen nastup na ovogodišnjem Lovefestu u Vrnjačkoj banji. Reperka Milena koju zovu Mimi otkriva nam svoju priču o heroinama, inspiraciji na osnovu njenih tekstova, ali i citata za petice u školi.

Iako je svoj prvi EP nazvala „Napaljene uličarke“ nismo o njoj razgovarali da li sebe smatra jednom od njih, ali nam je otkrila svoju priču o heroinama. Naime, Mimi Mercedez za sebe kaže da je antiheroina 21. veka, jer je u moderno vreme anti u stvari prava heroina. A ko nema anti onda nije ni primećen zar ne?

Bar tako ona kaže.

Dok se pripremala da iskoristi svoje kupone za hranu, uspeli smo da saznamo i to kako se na osnovu njenih tekstova dobijaju petice u školi. Istina je da statistika kaže kako je prate mladi, ali i statistika govori da upravo ti mladi citiraju njene pesme u svojim sastavima te dobijaju petice.

A šta je sa predstavom?

Marčelo je bio inspiracija i za predstavu.

Mimi kaže da ima i toga, ali nešto i ne voli teatar tako da nije upućena dokle se stiglo sa ovom dramom.

Kompletan intervju, koji je sa ovogodišnjeg festa priredila Petra Nešić, možete poslušati u nastavku.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Mimi Mercedez je antiheroina 21. veka, a ko je heroina?

  1. Pingback: Mimi Mercedez je antiherojina 21. veka, a ko je herojina? | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *