„Mesec dana na selu“ za 150 dinara

Foto izvor: narodnopozoristenis.rs

Foto izvor: narodnopozoristenis.rs

Narodno pozorište odlučilo je da vam priredi nesvakidašnju akciju: „Mesec dana na selu“ za samo 150 dinara. Svoja mesta možete rezervisati u utorak, 21. oktobra, od 12 do 13 sati ispred tržnog centra „Forum“.

Marketing niškog ansambla odlučio je da obraduje sve one koji žele da pogledaju predstavu „Mesec dana na selu“ rađenu po tekstu Ivana Turgenjeva. Režiju predstave radio je Sergej Morozov predstavnik rediteljske dinastije poznate u Rusiji i šire, a do sada je režirao više od 40 predstava u Peterburgu, Moskvi i drugim gradovima u Rusiji i inostranstvu.

Ljubav – i misterija, i sreća, i tragedija, i bolest, i patnja, i neizbežna sudbina. Obuzima čoveka potpuno. Samo oni koji su iskusili ovo osećanje razumeju da ljubav donosi i najstrašnije, najbolnije i najuzvišenije trenutke, pune inspiracije. Makar jednom svako treba da oseti taj treptaj duše, jer je bez njega ljudski život dosadan i besmislen. Čak i nesrećna ljubav može da osvetli naš život za mnogo godina.

navodi se u opisu predstave na sajtu Narodnog pozorišta.

Komad „Mesec dana na selu“ na repertoaru je u petak, 24. oktobra u 20 sati.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *