„Mentalno razgibavanje“ skinuto sa B92 zbog „neprikladnih političkih tema“

mentalno razIako je ove jeseni dan za mnoge počinja emisijom „Mentalno razgibavanje“ na Radiju B92, ove zime u terminu od 6 do 9 radnim danima slušaćete nešto drugo.

Smeli dvojac Darko Mitrović i Marko Stepanović objavio je na Twiteru Mentalnog razgibavanja da je ova emisija ukinuta zbog „neprikladnih političkih tema“.

Mnogi su pomislili da vest sa Njuz neta ili samo još jedna smela šala Darmara, ali kako kažu toliko daleko u šalama ne bi išli ni njih dvojica.

Interesantno je da vest o skidanju sa programske šeme emisije „Mentalno razgibavanje“ nije objavljena na sajtu B92.

Jutros su se sa naloga Mentalnog razgibavanja obratili i Aleksandru Vučiću, koji je kako se čini „najzaslužniji“ za skidanje emisije sa programske šeme Radija B92,

„@avucic Poštovani,mi se bavimo humorom možda nekad preteramo ali da li je priča o Vašoj biografiji razlog da nas sinoć skinu sa programa.“

Za sada kažu da ni jedna radio stanica nije dovoljno smela da emituje ovu emisiju, koja beleži rekorde slušanosti, a mi im preporučujemo internet etar, dok i njega ne počnu da cenzurišu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *