Mensin seminar o javnom nastupu i u Nišu

header_mensa_logo.gifMensa Srbije prirediće besplatan seminar o javnom nastupu i veštini govorništva za sve zainteresovane u ponedeljak, 29. septembra.

Predavanje na ovu temu održaće profesionalni trener i predavač Boris Teodosijević, potpredsednik Mense Srbije koji je do sada svoje znanje i iskustvo preneo na više hiljada polaznika.

Apsolutno svima je potrebno da ovladaju barem osnovama govorništva i javnog nastupa! Bilo da se bavite javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima, ili samo da se dopadnete devojci/dečku u kafiću, ili da odobrovoljite svog profesora da vam da prolaznu ocenu, javni nastup i veština govorništva je ono što će napraviti ključnu kvalitativnu razliku između vašeg uspeha ili neuspeha.

navodi se u pozivu za seminar.

Ova jednodnevna edukacija je zakazana za 18 sati u Sali 1 na Elektronskom fakultetu, a sve informacije i prijave moguće su i putem mejla na milan.petrovic@mensa.rs.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *