Mensa Srbije organizuje testiranje inteligencije u Nišu

Testiranje će biti održano u nedelju, 14. maja sa početkom od 10h u gimnaziji Bora Stanković.

Testiranju mogu pristupiti sve osobe koje imaju navršenih 17 godina, sa uslovom da se nisu testirali 3 puta u toku života i u prethodnih godinu dana.
Cena testiranja iznosi 1000din za zaposlene, 700din za nezaposlene, studente, učenike, penzionere i BESPLATNO je za dobrovoljne davaoce krvi koji su krv dali u 2017. godini.

Ukoliko pripadate nekoj od povlašćenih kategorija, potrebno je sa sobom poneti dokaz kojim to potvrđujete (ček od penzije, đačku knjižicu, indeks, knjižicu dobrovoljnog davaoca krvi…). Uplate se vrse na licu mesta.

Na testiranje je potrebno doći oko 30min ranije radi prijave i uplate a sa sobom je potrebno poneti i neki lični dokument koji u sebi sadrži Vaš JMBG radi evidencije.

Tekst pripremio: Milan Petrović, lokalni koordinator Mense u Nišu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Mensa Srbije organizuje testiranje inteligencije u Nišu

  1. Pingback: Mensa Srbije organizuje testiranje inteligencije u Nišu | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *