Mensa organizuje testiranje inteligencije u Nišu

mensa tekstUkoliko ste voljni da testirate svoj nivo inteligencije ili ste oduvek smatrali da vam je mesto u “Mensi” evo prilike za vas. Mensa Srbije najavila je prolećno testiranje u Nišu.

Prema pravilima organizacije, za testiranje mogu da se prijave svi stariji od 17 godina, a uslov je da nisu rešavali test Mense u prethodnih godinu dana i ne vise od 3 puta u životu kažu u organizaciji.

Prolećno testiranje koje je zakazanu za nedelju 19. April od 12 sati u gimnaziji “Bora Stanković” je besplatno za dobrovoljne davaoce krvi, dok je za zaposlene kotizacija 1000, a za učenike, student, nezaposlene i penzionere 700 dinara.

Naknada za testiranje se uplaćuje 30 minuta pre zakazanog termina, a potrebno je i document koji dokazuje da ste nezaposlen, student, učenik, pensioner ili dobrovoljni davaoc krvi kako bi se ostvario popust.

Sve nformacije u vezi sa testiranjem mogu se dobiti i mejlom na milan.petrovic@mensa.rs.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *