U međunarodnom putničkom vozu pronađeno 17 pištolja

Ilustracija

Ilustracija

Ukupno 17 gasnih pištolja pronašla je niška policija u međunarodnom putničkom vozu koji je saobraćao na relaciji Sofija – Niš – Beograd. Sumnja se da je oružje bilo namenjeno prodaji na domaćem tržištu.

Policija je pištolje pronašla oko ponoći na niškoj Železničkoj stanici. U sistemu za grejanje, sa spoljne strane vagona, vlasništva Bugarske državne železnice, bilo je spakovano oružje u plastične kese oplepljene lepljivom trakom i folijom.

Ovo nije prvi pokušaj krijumčarenja gasnih pištolja. Policija je u protekla 20 dana baš u vozu koji saobraća na relaciji Sofija – Niš – Beograd pronašla ukupno 36 gasnih pištolja, od toga 4 gasna revolvera kalibra 9 milimetara i 500 metaka kalibra 9 milimetara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *