Međunarodni muzički festival Stone upon stone

11090917_859349904123509_1157362839413080199_o

stone tekst

Ovogodišnji festivalu nekomercijalne muzike Stone upon stone okupiće umetnike iz Srbije, Austrije, Nemačke, Norveške i Velike Britanije u sali Simfonijskog orkestra i klubu Feedback od 15. do 18. aprila.

Na ovom Međunarodnom  muzičkom festivalu koji će trajati četiri dana  učestvovaće: Frustrations (Austrija), Nakedband Belgrade, There., Majmoon (Nemačka), Alen IlijićEYOT, One Trick Pony (Norveška), Eyebrow (Velika Britanija).

Ulaznice se mogu naći u Vintage shop-u (Davidova ulica), a cena pojedinačne karte je 500 dinara za program u sali Simfonijskog orkestra, 400 dinara za program u klubu Feedback, a u prodaji je i
ograničen broj kompleta ulaznica koji se može naći po ceni od 1600 dinara.

Više detalja o satnici i programu na njihovoj facebook stranici.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *